Gemengde zangvereniging Vivente - Lid worden

Lid worden

Gevraagd: enthousiaste koorleden

Sopranen, alten, tenoren en bassen

Vivente is een uitstekend koor met tweeënveertig leden. Naast een uitgebreid geestelijk repertoire beheersen wij vele profane/wereldlijke liederen.

Altijd al zin gehad om bij een zangvereniging te gaan, maar is élke week een uitvoering geven een beetje te veel van het goede? Kom dan nú bij Vivente Venlo. Wij hebben enkele uitvoeringen per jaar, waaronder de opluistering van een aantal (hoog)missen in de kerk, maar hebben wél elke week repetitie.

Wij verzorgen nagenoeg jaarlijks een concert, waarbij diverse solisten hun opwachting maken. Zo hebben wij in 2015 ter ere van ons 50-jarig jubileum The Messiah opgevoerd in De Maaspoort in Venlo en in 2023 een passieconcert met de Johannes-Passion van J.S. Bach gegeven in de St. Martinusbasiliek. Onze optredens staan altijd onder leiding van de zeer kundige beroepsmusicus Leo Smeets.

Wilt u meer informatie over het lidmaatschap van Vivente, e-mail dan met het secretariaat (zie bij “Contact”) of bezoek ons geheel vrijblijvend tijdens een van onze gezellige repetities.

Kosten lidmaatschap € 210,- per jaar.

Contact

Gemengde zangvereniging Vivente
info@viventevenlo.nl

Repetities

Wij repeteren iedere woensdag van 20.00 tot 22.15 uur in De Bantuin, Pastoor Kierkelsplein 20 in Venlo.

Kom gerust eens kijken en luisteren!
 

Volg ons ook op Facebook

Volg ons ook op Facebook:
Gemengde zangvereniging Vivente